<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="28592"%> www.arriva.hu

Arriva Marketing / Duax Kft. Divízió
H-1034 Budapest, Bécsi út 60.
Tel: +36-70/320-30-51
Fax: +36-1/350-56-60

www.arriva.hu / info@arriva.hu


 
 
 
 
Felismerve a reklámügynökségek és marketing tanácsadó cégek szolgáltatásainak előnyeit, az ARRIVA Marketing egy Magyarországon – ma még – egyedülálló szolgáltatást vezetett be. Egyesítette a kivitelező reklámcégek és a tanácsadó vállalkozások erényeit, és mint kihelyezett marketing osztály pozicionálta önmagát.

Ügyfeleink részére testre szabott marketing szolgáltatásokat nyújtunk, mind tanácsadás, mind részleges outsource (kihelyezés) formájában; igény szerint eseti marketing feladatokat látunk el, vagy hosszú távon együttműködve a cégek teljes marketing tevékenységét vállaljuk át.

A marketingtevékenységek részleges kihelyezése (outsourcing) az erőforrásokkal való gazdálkodás terén több szempontból is előnyökkel járhat:

  • Humánerőforrás területén
    Mindig a kellő számú és szaktudású ember foglalkozik a feladattal; szakemberek továbbképzése nem terheli a vállalkozás költségeit, a marketingtevékenység teljes vagy részleges kihelyezésével elkerülhető a dolgozók kihasználatlan munkaidejének megfizetése.
  • Pénzügyi területen
    A vállalkozás infrastruktúrájának költségei megtakaríthatók – számítógép, iroda, bútorok, gépkocsi, telefon – ; a munkadíjat nem terhelik TB- és bérjárulékok; szolgáltatásunk ÁFA-ja visszaigényelhető.