<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="28592"%> www.arriva.hu

Arriva Marketing / Duax Kft. Divízió
H-1034 Budapest, Bécsi út 60.
Tel: +36-70/320-30-51
Fax: +36-1/350-56-60

www.arriva.hu / info@arriva.hu


 
 
 
 

Bemutatkozásunkban azokat a dolgokat tüntettük fel, amelyeket MI tartottunk fontosnak elmondani magunkról. Egy ingyenes konzultáció keretében azonban szívesen állunk rendelkezésére, hogy azokra a kérdésekre is válaszolhassunk, amelyek ÖN tart fontosnak feltenni. Időpont-egyeztetésért keresse a ARRIVA Marketingmenedzserét a megadott elérhetőségeken.

Bemutatkozás
A Duax Kft. 1995-ben alakult, és a Magyarországon élő külföldi üzletemberek tájékoztatására szakosodott vállalkozás. Az angol nyelvű kiadványok terén piacvezető szerepet tölt be a Diplomacy and Trade magyar-angol nyelvű havilap és a Best of Budapest magyar-angol nyelvű idegenforgalmi és gasztronómiai évkönyv publikálásával. Cégünk angol nyelvű online kulturális híroldala a Budapest Week.

Az ARRIVA Marketing, a Duax Kft. divíziója a mikro-, kis- és középvállalkozások marketing tevékenységének ellátására és kiszolgálására szakosodott vállalkozás. Ügyfeleink részére testre szabott marketing-szolgáltatásokat nyújtunk, mind tanácsadás,  mind  kirendelt  képviselet (outsource) formájában; igény szerint eseti marketing feladatokat látunk el, vagy hosszú távon együttműködve a cégek teljes marketing tevékenységét vállaljuk át.

Küldetés
Hisszük, hogy a megfelelő tudás birtokában a kis- és közepes vállalatok is nagy eredményeket érhetnek el; megfelelő, tudásra alapozott stratégiákkal képesek nagy tervek megvalósítására. Meggyőződésünk, hogy az egyetlen versenyképes előny ez a tudás, melyet leginkább gyarapítani együtt gondolkodva tudunk. A közös gondolkodás, úgy véljük különféle módon lehet a vállalatok segítségére. Úgy látjuk, hogy egyre több vállalat fókuszál fő tevékenységére, s ennek érdekében egyéb tevékenységeiket szakértőkre bízzák. Úgy gondoljuk, hogy a marketing tevékenységek minden szervezet életében meghonosítható, akár annak kihelyezésével is. Úgy érezzük, hogy szakembereink a megelőlegezett bizalmat tapasztalatukkal és szaktudásukkal megszolgálják. Hisszük, hogy a belénk vetett hit eredményekben térül meg.

Céljaink
Az ARRIVA Marketing legfőbb célja, hogy közreműködjön partnerei üzleti sikereinek megvalósításában.

Saját üzleti célunk eléréséhez szükségünk van az Ön sikerére. Ezért nem csak tanácsokkal látjuk el partnereinket, hanem megvizsgáljuk céljaikat, elemezzük szükségleteiket és szakszerű, hatékony, gyors megoldásokkal segítünk korrigálni az üzleti életben előforduló általános vagy sajátságos problémákat.

Célunk, hogy szaktudásunkat a kis és közepes vállalkozások szolgálatába állítsuk, hogy így ezek a vállalatok is pontosan megtervezett stratégiák segítségével még nagyobb versenyelőnyhöz jussanak.

Célunk, hogy partnereinkkel együtt gondolkodva megtaláljuk az optimális markeing lehetőségeket és eszközöket, hogy azokat hatékonyan alkalmazzuk.

Célunk, hogy elnyerjük partnereink bizalmát. Ezért nem csak elemezzük üzleti problémáikat és kidolgozzuk a legjobb megoldásokat, de ezek kivitelezésében is végig részt vállalunk.

Szakembereink
Lehetségesnek tartja, hogy egy marketing szakember ’áráért’ egy egész csapat álljon rendelkezésére, ráadásul csak akkor, amikor valós szükség van marketing eszközök bevetésére? Mi így működünk.