<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="28592"%> www.arriva.hu

Arriva Marketing / Duax Kft. Divízió
H-1034 Budapest, Bécsi út 60.
Tel: +36-70/320-30-51
Fax: +36-1/350-56-60

www.arriva.hu / info@arriva.hu


 
 
 
 
Megoldásaink

Konzultációk
Ez a megoldás a ’marketing-párbeszédről’, a folyamatos együtt gondolkodásról szól. Azoknak a cégvezetőknek ajánljuk, akik igénylik a marketing szakmai hátteret, de úgy ítélik meg, hogy ehhez elegendőek az eseti vagy rendszeres konzultációk, a közös tervezés, ugyanakkor a marketingfeladatok kivitelezését meg tudják oldani a vállalat munkatársainak közreműködésével.

Eseti megbízások
Alkalmanként, egy-egy kampány, vagy marketing akció megoldása. Azon cégvezetőknek javasoljuk, akik adott üzleti cél eléréséhez igényelnek egy-egy szakszerűen megtervezett és kivitelezett kampányt.

Kihelyezett marketing szolgáltatás
Azoknak a cégvezetőknek ajánljuk, akik korszerű és hatékony marketing megoldásokat kívánnak beépíteni üzletvitelükbe, de erre nem óhajtanak létrehozni és folyamatosan működtetni vállalatuknál egy külön osztályt.

Javasoljuk, hogy egy kötetlen személyes megbeszélés keretében ismerje meg részletesebben is tevékenységünk újszerűségét és tervezhető hatékonyságát. Minden szükséges információt megadunk Önnek ahhoz, hogy együttműködésünkkel megtehesse a megfelelő lépéseket céljai eléréséhez. Ha szolgáltatásaink közt megtalálta azokat, amelyek tovább gyarapíthatják az Ön üzleti sikereit, vagy ha esetleg nem talált választ kérdéseire, keressen minket, egyeztessünk időpontot egy ingyenes konzultációra!